Vitt är fortfarande ett mer populärt val för områden som kommer att dekoreras i vitt, svart och grått. Dessa anpassade skåp kommer att samordnas perfekt med ett modernt hem eller komplettera ett elegant utseende, vilket gör dem till ett mångsidigt val som hjälper dem att hålla i flera år, oavsett hur många ombyggnader ett hem ser eller vilken stil en husägare föredrar.

På nackdelen visar vitt smuts lättare än någon annan färg. Om huset är fullt av små barn med smutsiga händer, kommer husägare att känna att de tillbringar hälften av dagen med att skrubba bort dörrar och lådor, särskilt om de är placerade i områden med hög trafik.

Den här färgen visar också smuts och bucklor lättare än någon annan färg, liksom brister som repor. Husägare med flera barn eller barnbarn som alltid befinner sig in och ut ur matsalen kanske vill överväga ett annat alternativ.