Spegel är det reflekterande föremålet som visar din reflektion och andra föremål i ditt rum. Även om många använder motivet för att se sig själva, kan spegeln också användas för ett par andra saker. Att få ljuset att studsa av spegeln kan också orsaka vissa effekter i ditt utrymme.

Speglar för litet utrymme

Du kan använda spegeln för att skapa mer utrymme i det lilla rummet. Till exempel ett litet badrum. Vanligtvis har alla badrum en sminkspegel, om du placerar en spegel i full storlek mittemot denna spegel kan du skapa mer djup för ditt utrymme. Om ditt badrum har ett fönster kanske du kan placera en spegel i full storlek bredvid det, det är ett annat sätt om du vill ha mer djup i rummet.

En annan fördel med att använda den dekorativa spegeln är de specialeffekter som genereras av belysning när den studsar av spegeln. Om du har ett litet sovrum, placera det på baksidan av dörren för att spara lite utrymme under tiden skapa en omklädningsplats.

Speglar för stort utrymme

Du kan använda spegeln för att skapa en illusion av ett stort utrymme i ett redan stort rum. Ett dekorativt alternativ är den speglade plattan bara om ditt utrymme tillåter det. Den speglade brickan finns i olika storlekar, stilar och mönster. Så en speglad vägg i ett sovrum kan vara ett perfekt val för att klä dig.

Att använda speglar i matsalen eller vardagsrummet, tillsammans med reflektion av ljus, kommer verkligen att skapa en tilltalande utsikt för dina gäster.