Badrumsskåp finns i ett brett utbud av stilar och mönster, vilket innebär att de kan användas i badrum i alla former och storlekar. Även om du har ett mindre badrum kan du använda dig av det potentiellt döda utrymmet under diskbänken. Du kan montera en smal enhet som ser snygg ut och ger värdefullt lagringsutrymme.

Det finns ingen badrumsstil som passar en fåfänga. Det finns enheter tillgängliga i traditionella och samtida stilar som passar alla typer av inredning och personliga preferenser. Oavsett om du väljer en utsmyckad design eller de rena linjerna i en basenhet, är en fåfänga säkerligen ett utmärkt tillskott till ditt badrum.

Med tanke på storlek:

Storleken är kanske det viktigaste övervägande för fåfänga skåp. Badrumsmått bestämmer ditt val av storlekar för din enhet. Kom ihåg att du måste ge utrymme för att dörrarna eller lådorna till enheten ska kunna öppnas helt. Var noga med att göra noggranna mätningar av det befintliga diskbänken och överväga om du föredrar lite mer utrymme. Om ditt badrum är av större storlek kan du alltid välja en dubbel underdel. Detta gör att du kan ha två handfat sida vid sida för att göra det ännu mer praktiskt.